Σεπ 03

Ανακοίνωση για ΔΕΘ 2015

popokpΑρ. Πρωτ: 3449


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα ανεκπλήρωτα αιτήματα – στόχους που περνούν μέσα από τη ρήξη για την ανατροπή της συνεχιζόμενης πολιτικής των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων.

Ειδικότερα για τους εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία, ο «λογαριασμός» έχει ήδη αποσταλεί αφού εκτός των άλλων με την «ενοποίηση» - κατεδάφιση του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης που σχεδιάζουν, κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα.

Η ομογενοποιημένη κοινοβουλευτική «δικτατορία» που μεθοδεύουν, θα βρει έτοιμο, επεξεργασμένο προς άμεση εφαρμογή το πόρισμα των νέων «σοφών» της επιτροπής του Υπουργείου, οι οποίοι εν κρυπτώ – κάτω όμως από το άγρυπνο βλέμμα των δανειστών – αποφασίζουν για εκατομμύρια ασφαλισμένους, συνταξιούχους και για εμάς τους εργαζόμενους. Υπό τον ψευδεπίγραφο τίτλο της βιωσιμότητας και του εξορθολογισμού του συστήματος, προετοιμάζουν το νέο Αρμαγεδώνα που θα συντρίψει συντάξεις και ασφαλιστικά δικαιώματα.  

Για το εργατικό κίνημα λοιπόν, ενόψει και των επικείμενων εκλογών, αποτελεί μονόδρομο η αποφασιστική και μαζική παρέμβαση στη βάση των ταξικών του συμφερόντων, με το συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη να αποτελεί αφετηρία για νέους αγώνες.

Όλοι και όλες στο Παλλαϊκό συλλαλητήριο των συνδικάτων

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:00μ.μ., Θεσσαλονίκη – Άγαλμα Βενιζέλου

 

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

                                  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΝΤΗΣ

                                    

 

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline