Σεπ 03

ΠΣΥ ΕΤΑΑ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΛΟΓΗΣΗ

popokp

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ε.Τ.Α.Α

 

Αθήνα, 02/09/2021

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε δυναμικά την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση, όπως αυτή έχει αποφασισθεί και βρίσκεται σε ισχύ από το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος ακυρώνουμε στην πράξη κάθε απόπειρα «αξιολόγησης» που δεν λάμβανε υπόψη της, ούτε τις προτάσεις των εργαζομένων αλλά ούτε κυρίως τις σύγχρονες ανάγκες της δημόσιας διοίκησης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ σήμερα προωθεί την εφαρμογή του λεγόμενου «επιτελικού κράτους», που αποτελεί ένα μοντέλο δημόσιας διοίκησης συγκεντρωτικό, με καταπάτηση των αρχών της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, και που έχει ως βασικούς του στόχους την εξυπηρέτηση των «ημετέρων» και των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων. Δεν πρέπει με τη στάση μας να διευκολύνουμε αυτή την πολιτική!

Με τους πολυποίκιλους όμως αγώνες μας θα επιβάλουμε στην κυβέρνηση μια ουσιαστική συζήτηση για την ανάγκη προοδευτικών αλλαγών στο δημόσιο και ένα σύστημα πραγματικής αξιολόγησης, εναρμονισμένο με τις σύγχρονες ανάγκες της δημόσιας διοίκησης, για δομές στην υπηρεσία και σε όφελος των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, χωρίς περικοπές μισθών και κίνδυνο απολύσεων, που θα υπηρετεί τις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες και όλους τους εργαζόμενουςνα εφαρμόσουμε τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ και της ομοσπονδίας μας ΠΟΠΟΚΠ για συνέχιση της απεργίας–αποχής από κάθε διαδικασία αξιολόγησης σε όλα τα επίπεδα της διαδικασίας.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο να συμπληρώσει την δήλωση που ακολουθεί και να την στείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συλλόγου etaaggs@yahoo.com ή να την δώσει σε κάποιο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου έως την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να πρωτοκολληθούν από τον σύλλογο στο πρωτόκολλο του ΕΦΚΑ.

                     Ο Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας

           Νεκτάριος Μελεσσανάκης                                 Νέλλη Γεωργακή

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline