Ιουν 15

ΠΣΕ ΟΑΕΕ - ΑΠΕΡΓΙΑ 16 ΙΟΥΝΗ 2021

popokp

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                    ΑΘΗΝΑ 15/06/2021    

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.

Αιόλου 94 Αθήνα

site : www.pseoaee.gr

Ε-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΩΡΑ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία της 10ης Ιουνίου και η παρουσία του κόσμου της εργασίας στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια εκφράζει με τον πιο σαφή τρόπο την αποδοκιμασία και καταδίκη των εργαζομένων στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης και συνολικά στην αντιλαϊκή της πολιτική. Πρόκειται για ένα σημαντικό και ενθαρρυντικό βήμα το οποίο δείχνει ότι οι εργαζόμενοι βγαίνουν πιο αποφασιστικά και δυναμικά στο προσκήνιο για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους σε αντιπαράθεση με τις επιχειρούμενες αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης, στην κατάργηση του 8ωρου, των ΣΣΕ, της μείωσης των μισθών τους, της παραπέρα υπονόμευσης της απεργίας και συνολικά της συνδικαλιστικής δράσης.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας και απαιτούμε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης να πεταχτεί στα σκουπίδια. Δεν υποχωρούμε και διεκδικούμε :

-κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων

-σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, 7ωρο - 5ήμερο - 35ωρο

- Αυξήσεις στους μισθούς. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού

- Κατοχύρωση της ελεύθερης και ανεμπόδιστης δράσης των συνδικάτων και των συνδικαλιστών, κόντρα στην κλιμάκωση της καταστολής και του αυταρχισμού. Το κράτος και η εργοδοσία δεν έχουν δουλειά να παρεμβαίνουν στα συνδικάτα.

Συμμετέχουμε μαζικά στη νέα 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε το Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, όπως και στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΑΘΗΝΑ - 11.00 π.μ. Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στο Σύνταγμα

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 5.00 μ.μ. Στην πλατεία Συντάγματος

ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΟΥΜΕ

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Γιατο Δ.Σ. του Π.Σ.Ε. - Ο.Α.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

         Καρύδας Παντελής                                                      Κολιόπουλος Ηλίας

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline