Νοεμ 14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΣΕ ΟΑΕΕ

popokp

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                                    ΑΘΗΝΑ 10/11/2020                            

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Ε.Ε.                                                                  

Αιόλου 94 – Αθήνα – 105 59

site : www.pseoaee.gr  

Ε-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά και τη στάση της Διοίκησης του ΕΦΚΑ απέναντι στους εργαζόμενους από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της, θα μας προκαλούσε τεράστια εντύπωση αν οι αποφάσεις της σχετικά και με τη συγκεκριμένη περίοδο αυτού του δεύτερου «lockdown», λαμβάνονταν με γνώμονα την προστασία της υγείας εργαζόμενων και ασφαλισμένων.

Αντίθετα, υπηρετώντας τη λογική του αυταρχισμού, της απληστίας και της αναλγησίας μετατρέπουν τον ΕΦΚΑ από απλό «κάτεργο» σε «τοξικό κάτεργο»! Ταυτόχρονα, επιχειρούν να μεταθέσουν τις τεράστιες ευθύνες τους σχετικά με τον αυξανόμενο όγκο των καθυστερούμενων συντάξεων στον κορονωιό και στους συναδέλφους που υπηρετούν στα αντίστοιχα τμήματα, διαχωρίζοντάς τους αυθαίρετα από τους υπόλοιπους.

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ και απαιτούμε :

  • Ανεξάρτητα από την κατηγορία και τον κλάδο (βοηθητικό προσωπικό, καθαρίστριες κλπ) συμμετοχή ΟΛΩΝ των συναδέλφων χωρίς καμιά εξαίρεση στα μέτρα περιορισμού του αριθμού των υπαλλήλων που θα παρίστανται καθημερινά στην υπηρεσία.
  • Διαχείριση των ραντεβού από το αντίστοιχο Περ/κο Τμήμα και αυτοπρόσωπη παρουσία μόνο σε κατεπείγουσες περιπτώσεις. Άμεση αναστολή λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
  • Καμιά μετακόμιση, καμιά μετεγκατάσταση. Τεστ σε όλο το προσωπικό.

Δεν θ’ αφήσουμε κανέναν να παίξει με την υγεία και την αξιοπρέπειά μας!!!

                                    

Από το Δ.Σ του Π.Σ.Ε. - Ο.Α.Ε.Ε.

                 Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

           Καρύδας Παντελής                                                       Κολιόπουλος Ηλίας

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline