Ιουλ 06

ΜΑΤ, χημικά και βία στη σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών

Logo

Ημερομηνία: 06/07/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΤ, χημικά και βία στη σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων

στο Υπουργείο Οικονομικών για τα ΒΑΕ

Με ΜΑΤ, βία και χημικά αντιμετώπισε ο κ. Τσακαλώτος και η Κυβέρνηση τη σημερινή, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018, συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δημόσιο, για το ζήτημα των ΒΑΕ και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των Δημοσίων Υπαλλήλων. Στο αίτημά μας για συνάντηση του Προεδρείου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Προέδρων των Ομοσπονδιών με τον κ. Τσακαλώτο, η απάντηση ήταν τα χημικά και η βία.

Καταγγέλλουμε αυτή τη στάση της Κυβέρνησης και του κ. Τσακαλώτου –ο οποίος επί τρία χρόνια αρνείται να συναντήσει τους εργαζόμενους– και δηλώνουμε ότι θα είμαστε συνεχώς έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, μέχρι να αναγκαστεί να δεχθεί την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τις Ομοσπονδίες.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των Ομοσπονδιών μας και τους εργαζόμενους στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, ώρα 7:00πμ, στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα των ΒΑΕ και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων.

Η ΒΙΑ και ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου - PDF

www.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ::| Διαγραφή απο την λίστα

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline