Φεβ 01

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 

 

Logo

Ημερομηνία: 01/02/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο το Σάββατο, 3.2.2018

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε μαζική συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο με συγκέντρωση το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, στις 6:00μμ, στην πλατεία Ρηγίλλης.
Οι εργαζόμενοι έχουμε χρέος να βάλουμε φραγμό στον φασισμό και στην εθνικιστική υστερία που καλλιεργούν η Χρυσή Αυγή και άλλα ακροδεξιά στοιχεία. Το κλίμα αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν στους δρόμους τους Αθήνας και ευρύτερα στην κοινωνία με τη Λαμπαδηδρομία – φασιστική παρέλαση που οργανώνει η Χρυσή Αυγή την ίδια μέρα.
Έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για την ειρήνη και την αλληλεγγύη των λαών, για αξιοπρεπή ζωή ενάντια στην εκμετάλλευση και στα πολεμικά, ιμπεριαλιστικά σχέδια τόσο στα Βαλκάνια, όσο και ευρύτερα, καθώς και ενάντια σε όποιους τα προωθούν.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ       ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

Δελτίο Τύπου - PDF

www.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ::| Διαγραφή απο την λίστα

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline