Απρ 21

Σ.Υ.Α.Τ.

popokp

Σ.Υ.Α.Τ.                                  

Σύλλογος Υπαλλήλων                                                           Αθήνα 16/04/2021

Ασφαλιστικών Ταμείων

(ΕΤΕΑΕΠ- ΕΤΑΠ ΜΜΕ- ΤΑΥΤΕΚΩ)                            

IKTINOY 4 τκ : 105 52 ΑΘΗΝΑ                                                                  Αρ. Πρωτ. 149

THΛ.: 210 5234194, 210 5219802

FAX: 210 5234129, 210 5219773

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

WEB : http:www.syat.gr                                                        

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ στον e-ΕΦΚΑ !!!

   Αυτό που συμβαίνει στον e-ΕΦΚΑ αυτή την βδομάδα ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία. Η κυβέρνηση της ΝΔ σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ εγκατέστησαν στην Α΄ Διεύθυνση Συντάξεων του Δημοσίου, δεκαεννέα στρατιωτικούς (2 μόνιμους και 17 στρατιώτες) προκειμένου να βγάλουν τις συντάξεις του Υπουργείου Παιδείας (εκπαιδευτικούς κλπ) και των υπαλλήλων των Υπουργείων !!!

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι οι περισσότεροι απολύονται σε 2-3 μήνες ούτε καν προλαβαίνουν να μάθουν και θα “απασχολούν” και τους συναδέλφους να τους εκπαιδεύσουν.

Μία άλλη ομάδα από φαντάρους πήγε στο Πειραιά αρχικά στο τ. ΙΚΑ και στην συνέχεια στο ΝΑΤ για να βγάζουν τις συντάξεις των ναυτικών!!!

Λίγο διάστημα νωρίτερα μετέφεραν υπαλλήλους από τον Ιατρικό Σύλλογο στη οδό Σταδίου (Β΄Δ/νση Συντάξεων Δημοσίου) προκειμένου να βγάζουν τις συντάξεις των υγειονομικών !!!

     Χρόνια το συνδικαλιστικό κίνημα υποστηρίζει ότι οι κυβερνήσεις ΔΕΝ θέλουν να βγαίνουν συντάξεις και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να δυσκολεύουν τις εργασιακές μας συνθήκες ώστε να ΜΗΝ μπορούμε να βγάζουμε συντάξεις γιατί έτσι επιτυγχάνουν αφενός μεν να δυσφημούν την δημόσια κοινωνική ασφάλιση και τους υπαλλήλους στα Ασφαλιστικά Ταμεία ώστε να διαφημίζουν την ιδιωτική ασφάλιση και τους ιδιώτες και αφετέρου να δημιουργούν πλασματικά αποθεματικά στα Ταμεία.

     Σκεφτείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ έπρεπε να δοθούν αν έβγαιναν σε ένα μήνα 350.000 εκκρεμείς συντάξεις και δίνονταν και τα αναδρομικά στους δικαιούχους. Με τα χρήματα των συνταξιούχων κάνουν εσωτερικό άτοκο δανεισμό και μετά λένε υποκριτικά ότι θέλουν να βγαίνουν οι συντάξεις με το “πάτημα ενός κουμπιού”.

Ούτε δουλειά του στρατού, ούτε δουλειά των συνταξιούχων, ούτε δουλειά των ιδιωτικών γραφείων είναι να βγάζουν συντάξεις.

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα χρειάζεται ο e-ΕΦΚΑ για να βγαίνουν οι συντάξεις άμεσα και να αποδίδονται στους απόμαχους της δουλειάς, χωρίς μεσάζοντες, ταλαιπωρία και αδιανόητες καθυστερήσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                               Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                

ΖΕΡΒΟΣ ΤΑΣΟΣ                                                                                              ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline