Νοεμ 28

ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ

Logo

Ημερομηνία: 28/11/2017

 

ΑΠΟΦΑΣΗ

του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στην απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Στη συνεδρίαση της 24ης Νοεμβρίου 2017 αποφάσισε:

1.   Να προχωρήσει άμεσα σε νομικές ενέργειες υπέρ των συναδέλφων -που συμμετείχαν στην απεργία-αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Ομοσπονδιών και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους για την κάλυψη θέσεων προϊσταμένων- με τους νομικούς που είχαν κάνει τις αντίστοιχες γνωμοδοτήσεις.

2.   Να διαθέσει το ποσό των 5.000€ υπέρ των  πλημμυροπαθών της Μάνδρας.

3.   Να κηρύξει 3ωρη Παναττική Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων που εργάζονται στο Δημόσιο.

4.   Έγκρινε το αίτημα του Πρόεδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «Η Ενότητα», Javied Aslam, για τη ναύλωση δυο λεωφορείων για τη μεταφορά ομοεθνών του στη Μάνδρα προκειμένου να συνδράμουν τους κατοίκους της περιοχής καθαρίζοντας χώρους από τη λάσπη.

5.   Ενέκρινε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για τον οικονομικό απολογισμό τρίμηνου.

Τέλος, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία στις 14 Δεκεμβρίου 2017 σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς εταίρους για την κατάργηση του Νόμου λαιμητόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4387/16) για το ασφαλιστικό, την κατάργηση της επαίσχυντης τροπολογίας Γεροβασίλη, για την αξιολόγηση, τη μείωση του αφορολογήτου, κ.α.

Για το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

          Ο Πρόεδρος                              Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνος Μπέσης               Παναγιώτης Ιωακειμίδης

Απόφαση Γενικού Συμβουλίου - PDF

www.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline