Νοεμ 21

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 20.11.2018 ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΛΩΝ ΠΣΕ ΟΑΕΕ

popokp

ΠΟΠΟΚΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                        Αθήνα,19 -11-2018

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                                 Αρ.Πρωτ:  3688              

Πανεπιστημίου 67 105 64 Αθήνα

Τηλ- Fax: 2103313732

grammateia@popokp.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – οι,

Το Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ προκηρύσσει για αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11.00 π.μ. μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στο κτίριο 2 των Δικαστηρίων της Ευελπίδων για τη στήριξη των συναδέλφωνΕλένης Μανουρά και Χρήστου Βαγενά.

Οι δύο αγωνιστές συνάδελφοι μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΑΕΕ και της Ομοσπονδίας μας, συνελήφθησαν σήμερα στη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής για τη συμμετοχή τους στις πολυήμερες κινητοποιήσεις του Συλλόγου και παραπέμπονται να δικαστούν στις 12.00 το μεσημέρι μέσω της διαδικασίας του αυτοφώρου.

Οι συγκεκριμένες κινητοποιήσεις όπως σας είναι γνωστό αφορούν στην ενίσχυση με προσωπικό υποστελεχωμένων περιφερειακών διευθύνσεων του Φορέα και από την περασμένη Παρασκευή συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα.  

Η ευθύνη για τη συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά και για τα σημερινά γεγονότα ανήκει αποκλειστικά στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ, η οποία είχε από την πρώτη μέρα την υποχρέωση να επεξεργαστεί και να προτείνει άμεση λύση επί ενός πραγματικού και επείγοντος ζητήματος. Αντί γι’ αυτό, κινήθηκε - ανεπιτυχώς βέβαια - προς την κατεύθυνση της «διαχείρισης» και της «χειραγώγησης» της κατάστασης, οδηγώντας ουσιαστικά στην αστυνομική παρέμβαση και στις ποινικές διώξεις.

Ο αγώνας όμως όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά με την αυριανή μαζική συμμετοχή μας στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση της Ευελπίδων θα δώσουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση σχετικά με τη βούληση και την απόφασή μας να σταθούμε δυναμικά και αγωνιστικά απέναντι σε κάθε εμπόδιο και απειλή.

Καλούμε επίσης την ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες και Σωματεία, να συμμετάσχουν με όποιο τρόπο είναι δυνατό στην αυριανή συγκέντρωση αλλά και στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις τόσο του ΠΣΕ ΟΑΕΕ όσο και του ΠΣΕ ΟΓΑ (ΕΦΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΕΚΑ).

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

                                          

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline