Νοεμ 21

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΠΣΕΟΑΕΕ

popokp

ΠΟΠΟΚΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                        Αθήνα, 19-11-20108

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                                                     

Πανεπιστημίου 67 105 64 Αθήνα

Τηλ- Fax: 2103313732

grammateia@popokp.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ καλεί σε Συλλαλητήριο στα Δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στις 5.00 μ.μ. για τη στήριξη των συναδέλφων Ελένης Μανουρά και Χρήστου Βαγενά που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αγωνιστικών κινητοποιήσεων στη Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής του πρώην ΟΑΕΕ. Οι συνάδελφοι παραπέμπονται στον εισαγγελέα για «διατάραξη οικιακής ειρήνης σε δημόσια υπηρεσία», κατηγορία η οποία ενδέχεται να αφορά σε «ιδιώνυμο» αδίκημα. Πιθανότατα δε θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διώξεις για όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΑΕΕ.

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ η οποία εξώθησε σκόπιμα την κατάσταση προς την κατεύθυνση της καταστολής και των ποινικών διώξεων, αρνούμενη να συζητήσει σοβαρά δυόμιση εβδομάδες που διαρκούν οι κινητοποιήσεις το δίκαιο αίτημα της ενίσχυσης με προσωπικό συγκεκριμένων περιφερειακών υπηρεσιών.

Ας δώσουμε λοιπόν μαζικό και βροντερό παρών στο σημερινό Συλλαλητήριο, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα την έναρξη νέου αγώνα με όσα μέσα διαθέτουμε ενάντια στην τρομοκρατία και στην αστυνομοκρατία που επιχειρούν να επιβάλλουν Διοίκηση και Πολιτική Ηγεσία. Καλούμε τους εργαζόμενους, την ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες και Σωματεία να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την απογευματινή συγκέντρωση. Να είμαστε όλοι εκεί!

                                          

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline