Ιουλ 24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΟΠΟΚΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                          Αθήνα,19-7-2018

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                                   Αρ.Πρωτ:3653                       

Πανεπιστημίου 67 105 64 Αθήνα

Τηλ- Fax: 2103313732

grammateia@popokp.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας Χρ. Βαγενάς αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ζήτημα των οφειλών συγκεκριμένου σωματείου, καταγγέλλοντας το προεδρείο της ΠΟΠΟΚΠ για «κινήσεις συγκάλυψης, κακοδιαχείρισης, εξαπάτησης, αυταρχισμού και ηγεμονισμού».

Σχετικά λοιπόν με τις ανυπόστατες και συκοφαντικές καταγγελίες του, παραπέμπουμε οποιονδήποτε συνάδελφο επιθυμεί να λάβει γνώση για τα πραγματικά γεγονότα, στα επίσημα πρακτικά και στις ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις του Συνεδρίου στις οποίες ο συνάδελφος «ξέχασε» να αναφερθεί. Εκεί όπου αποδεικνύεται περίτρανα ότι, η αλήθεια και οι καθαρές εξηγήσεις από τη μεριά του προεδρείου βρήκαν άμεση ανταπόκριση στο συλλογικό πνεύμα στήριξης και αλληλεγγύης το οποίο σωστά εκδηλώθηκε προς ένα σωματείο το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως γνώρισε τον «ξαφνικό θάνατο» από την Κυβέρνηση Παπαδήμου το Φεβρουάριο του 2012. Πέρασε δε από «σαράντα κύματα» προκειμένου να επιβιώσει και να λειτουργήσει. Αποδεικνύεται επίσης η ανακρίβεια σχετικών καταγγελιών του σε προηγούμενη, πριν από την πραγματοποίηση του Συνεδρίου ανακοίνωση και για τις οποίες επίσης αποφεύγει να κάνει οποιαδήποτε αναφορά.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις προθέσεις, τα πραγματικά κίνητρα και τον συστηματικό πόλεμο λάσπης από τη μεριά του συναδέλφου, για μας το συγκεκριμένο ζήτημα τελειώνει εδώ δηλώνοντας ότι, εμείς ούτε λειτουργήσαμε ούτε πρόκειται να λειτουργήσουμε σαν «εισπρακτική εταιρία» απέναντι στα σωματεία - μέλη μας. Αναλαμβάνουμε δε ολόκληρη την ευθύνη γι’ αυτό.

 

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline