Ιαν 24

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΠΟΠΟΚΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                                      Αθήνα, 11-10-2017

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                            Αρ. Πρωτ:3587                                       

Πανεπιστημίου 67 105 64 Αθήνα

Τηλ: 21033137322103314570

Fax: 2103314179

grammateia@popokp.gr

 

                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                              

Το Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ χαιρετίζει τους συναδέλφους που είπαν ΟΧΙ στην αξιολόγηση και στην τιμωρητική-απεργοσπαστική τροπολογία της Κυβέρνησης συμμετέχοντας μαζικά στην Απεργία – Αποχή. Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους προϊσταμένους και τους διευθυντές που δεν έπεσαν στη «παγίδα» της τροπολογίας Γεροβασίλη, η οποία ουσιαστικά αυτούς ήθελε να εκβιάσει και συντάχθηκαν με την πλειοψηφία των υπαλλήλων. Τους λέμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε απόπειρα αποκλεισμού τους από θέσεις ευθύνης λόγω της συμμετοχής τους στην Απεργία-Αποχή.

Σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των εκθέσεων αξιολόγησης από τους Α’ αξιολογητές, σε συνεργασία με τα Δ.Σ. των Συλλόγων – μελών μας πραγματοποιούμε καταλήψεις στα τμήματα προσωπικού των Οργανισμών μας και καλούμε τόσο τους αξιολογητές όσο και τους υπόλοιπους συναδέλφους που δεν πείστηκαν και κατέθεσαν εκθέσεις, ο καθένας με το δικό του σκεπτικό και τη δική του προσέγγιση, να το ξανασκεφτούν έστω και τώρα και να ζητήσουν πίσω - όπως έχουν δικαίωμα με αίτησή τους - τις εκθέσεις αξιολόγησης.

Άλλωστε η συμμετοχή των υπαλλήλων στην απεργία-αποχή με πολύ μεγάλα ποσοστά σε ολόκληρο το Δημόσιο έχει ήδη απονομιμοποιήσει πλήρως κάθε διαδικασία «αξιολόγησης» και έχει ενταφιάσει το νόμο Βερναρδάκη. Τα στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από την ΑΔΕΔΥ καταρρίπτουν τους καταγέλαστους ισχυρισμούς της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης ότι στην αξιολόγηση αντιδρά μόνο μια μικρή μερίδα συνδικαλιστών, καθώς καταγράφεται παντού μια βαθιά αντίθεση των εργαζόμενων τόσο στην αξιολόγηση όσο και στο συνολικότερο σχέδιο για ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων και για αναδιάρθρωση του Δημοσίου σε όφελος ιδιωτικών συμφερόντων και ενάντια στις λαϊκές ανάγκες.

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline