Μαρ 04

Δελτίο Τύπου - Βαρύς χειμώνας του 2019 στον ΕΦΚΑ.

Logo

Ημερομηνία: 26/02/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βαρύς χειμώνας του 2019 στον Ε.Φ.Κ.Α.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στον αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Α.Ε.Ε., ο οποίος με τη συμμετοχή των υπαλλήλων που εργάζονται στο κτίριο υπηρεσιών του Ε.Φ.Κ.Α., πραγματοποιεί σήμερα, 26 Φεβρουαρίου 2019, κατάληψη – αποκλεισμό της εισόδου του κτιρίου (Ακαδημίας 22).

Ένα κτίριο που ήταν κόσμημα για τον Ο.Α.Ε.Ε. δεν έχει θέρμανση εδώ και εβδομάδες και οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Για μήνες δεν λειτουργούσε το ένα από τα δύο ασανσέρ, ενώ ήταν πλημμυρισμένο και το υπόγειο. Και με το προσωπικό να μειώνεται διαρκώς.

Οι άθλιες συνθήκες εργασίας που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Ε.Ε. – Ε.Φ.Κ.Α. συνιστούν εγκληματική ενέργεια. Οφείλει άμεσα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να επανακαθορίσει την στάση της απέναντι στην υλοποίηση του Ε.Φ.Κ.Α., γιατί τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και τη διοίκηση του Ε.Φ.Κ.Α. για την πολύμηνη αδιαφορία, την εγκατάλειψη και την αναλγησία της απέναντι στους εργαζόμενους και στους ασφαλισμένους. Απαιτεί, μαζί με τους εργαζόμενους, να δοθεί άμεσα λύση στα παραπάνω προβλήματα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – PDF

www.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ::| Διαγραφή απο την λίστα

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline