Νοεμ 21

ΣΥΑΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΜΕΛΩΝ ΠΣΕΟΑΕΕ

popokp

       Σ.Υ.Α.Τ.                                 Αθήνα 19/11/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων                          Aρ. Πρωτ :426

Ασφαλιστικών   Ταμείων

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

της σύλληψης μελών του Δ.Σ. του ΠΣΕ ΟΑΕΕ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/11/2018 & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ στις 11.30 πμ.

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ και την Κυβέρνηση που στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων του ΟΑΕΕ, «απάντησαν» με τους μηχανισμούς καταστολής συλλαμβάνοντας χτες Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΑΕΕ Ελένη Μανουρά και Χρήστο Βαγενά.

Το «έγκλημα» των συναδέλφων μας είναι ότι υλοποιώντας αποφάσεις του Συλλόγου τους, της ΠΟΠΟΚΠ και με τη στήριξη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συμμετείχαν στην κατάληψη του παραρτήματος του ΟΑΕΕ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής ως συνέχεια των κινητοποιήσεών τους για 3η συνεχή εβδομάδα.

Αφού τους συνέλαβαν τους μετέφεραν στις 5μμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων ,σαν να είναι «κοινοί εγκληματίες», στον εισαγγελέα για να δικαστούν με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Έξω από τα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν δεκάδες μέλη Δ.Σ συνδικάτων μεταξύ αυτών και του ΣΥΑΤ και απαίτησαν την απελευθέρωση των συλληφθέντων. Τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμπονται σε δίκη σήμερα ΤΡΙΤΗ 20/11/2018 στις 12 μμ.

Η ΠΟΠΟΚΠ προκήρυξη για την ΤΡΙΤΗ 20/11/2018 ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 11 πμ έως το τέλος του ωραρίου και συγκέντρωση στις 11.30 πμ στο κτίριο 2 των δικαστηρίων της Ευελπίδων(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Κυβέρνηση και «παρατρεχάμενοι» κάνουν όλο και πιο σαφές ποιων συμφέροντα εξυπηρετούν στερώντας βασικά εργασιακά δικαιώματα και απαιτώντας «σιγή» και «υποταγή» στην συνεχόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους που διώκονται, στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων του τ. ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ , που επίσης βρίσκονται σε κινητοποίηση.

Δημιουργούμε κοινό μέτωπο διεκδίκησης και ανατροπής πολιτικών που μας στερούν τα αυτονόητα.

                           Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

 
   


                                                              

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline