Μαΐου 16

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 18-5-17

Logo

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλαλητήριο Πέμπτη 18 Μαΐου 2017    

 Η ΑΔΕΔΥ σε συμμαχία με τη ΓΣΕΕ και με όλους τους κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς εκτός της Γενικής Απεργίας, την Τετάρτη 17 Μαΐου και το συλλαλητήριο την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος, αποφάσισε νέο συλλαλητήριο την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017, ώρα 18:30 στο Σύνταγμα.

Την ημέρα που θα ψηφίζεται το βάρβαρο και αντιλαϊκό τέταρτο μνημόνιο, να δώσουμε ένα βροντερό «παρών» εκφράζοντας τη δυναμική αντίδρασή μας στη λεηλασία των μισθών και των συντάξεων.

Ο δημοσιοϋπαλληλικός κόσμος μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να μπει ένα τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.

  • ΟΧΙ ΣΤΟ 4o ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ
  • ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου - PDF

www.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ::| Διαγραφή απο την λίστα

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline