ΕΟΠΥΥ

Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων

Σύλλογος Υπαλλήλων τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

Οργανισμός Εργατικής Εστίας ΟΕΕ

ΠΟΠΟΚΠ

Αθήνα, 30/3/2023

Αρ. Πρωτ.: 4124

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής καταγγέλλει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι απέκλεισαν -σκανδαλωδώς και για πρώτη φορά από την ίδρυση του Οργανισμού το 2011- την εκπροσώπηση των κοινωνικών εταίρων και των εργαζομένων του από το συρρικνωμένο και νέας σύνθεσης Διοικητικό Συμβούλιό του, επιχειρώντας να καταστήσουν τον ΕΟΠΥΥ έναν απολύτως ελεγχόμενο από την κυβέρνηση οργανισμό και τη Διοίκησή του έναν συγκεντρωτικό και αδιαφανή μηχανισμό, αποκομμένο από τις κοινωνικές και υγειονομικές ανάγκες.

Η επιλογή του υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη να «αναδιοργανώσει» τον ΕΟΠΥΥ κατά τα πρότυπα των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών, ενσωματώνοντας μάλιστα στο Δ.Σ. του Οργανισμού μέλος με την ιδιότητα του «μεσίτη ασφαλίσεων», την ίδια στιγμή που αποκλείει την εκπροσώπηση όλων των ασφαλισμένων (εργαζομένων, συνταξιούχων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, που συμμετείχαν στην προηγούμενη σύνθεση του Δ.Σ.), στοχεύει στην κατάργηση των κοινωνικών εκπροσωπήσεων και των θεσμικών δικλίδων ασφαλείας στη διοίκηση του Οργανισμού καθώς επίσης στην απουσία ελέγχου και λογοδοσίας στη διαχείριση των εισφορών.

Η επιλογή αυτή έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς άλλων αποφάσεων που έλαβαν η πολιτική ηγεσία και η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, όπως το σχέδιο συρρίκνωσης των περιφερειακών δομών, η αφαίρεση αρμοδιοτήτων, η εκχώρηση του σε πραγματικό χρόνο ελέγχου των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες, η κατάργηση του ελεγκτικού μηχανισμού στους παρόχους (ΥΠΕΔΥΦΚΑ), οι διοικητικές αυθαιρεσίες και οι «καρατομήσεις» στελεχών του.

Αποφάσεις πλήρως ενταγμένες στο «ευέλικτο, επιτελικό κράτος» και στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και το ξεπούλημα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ü  Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, πλήρων εργασιακών δικαιωμάτων, όλων των ειδικοτήτων.

ü  Άμεση εξασφάλιση σταθερής και επαρκούς χρηματοδότησής του.

ü  Άμεση διεύρυνση και τροποποίηση της σύνθεσης του Δ.Σ. του Οργανισμού με συμμετοχή κοινωνικών φορέων και εκπροσώπου εργαζομένων.

ü  Διαμόρφωση πλαισίου ουσιαστικού ελέγχου και αξιολόγησης των συμβεβλημένων παρόχων από το εξειδικευμένο προσωπικό του για τη βελτίωση της περίθαλψης των πολιτών και την εξοικονόμηση πόρων.

ü  Αναβάθμιση των παροχών μέσω του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας και ουσιαστική παρέμβαση του Οργανισμού στη βελτίωση των συνθηκών περίθαλψης των πολιτών.

ü  Απόσυρση των διατάξεων που προβλέπουν τη δυνατότητα ανάθεσης ελεγκτικού έργου σε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρίες.

ü  Άμεση κατάργηση όλων των διατάξεων αφαίρεσης κρίσιμων αρμοδιοτήτων από τον ΕΟΠΥΥ και μεταφοράς τους σε άλλους φορείς.

ü  Ολοκλήρωση του Π.Δ. Οργανισμού ΕΟΠΥΥ με διατήρηση όλων των δομών του.

ü  Μετατροπή του ΕΟΠΥΥ σε αυτόνομο Ταμείο Ασφάλισης Υγείας (Τ.Α.Υ.) με αυτοτελή είσπραξη των εσόδων του (όχι μέσω τρίτων) και την επανάκτηση των αρμοδιοτήτων του «παρόχου».

ü  Εκχώρηση στον ΕΟΠΥΥ όλων εκείνων των αρμοδιοτήτων προκειμένου να μετατραπεί σε δημόσιο φορέα δωρεάν προστασίας και παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για ολόκληρο τον πληθυσμό της χώρας.

 

   Το Δ.Σ.

........................................................................

ΠΟΠΟΚΠ

Αθήνα, 27/3/2023

Αρ. Πρωτ.: 4123

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ

ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ & «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ» ΤΟΥ ν.4940/2022

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, σε υλοποίηση των σχεδιασμών που έχουν εκπονηθεί από την ΑΔΕΔΥ, προκηρύσσει απεργία-αποχή από όλες τις διαδικασίες και όλα τα στάδια που προβλέπονται από την αντιδραστική «αξιολόγηση» του ν.4940/2022 με έναρξη την αξιολογική περίοδο του έτους 2023.

Με τον ν.4940/2022 (νόμος Βορίδη) η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο Υπουργός Εσωτερικών επιδιώκουν να βάλουν σε εφαρμογή μια ακόμη παραλλαγή της «αξιολόγησης» των δημοσίων υπαλλήλων, μετά τον ν.4369/2016 (νόμος Βερναδάκη) και τον ν.4250/2014 (νόμος Μητσοτάκη).

Αναγορεύουν σε «αξιολόγηση» την επιβράβευση του υπερβάλλοντος ζήλου στην προώθηση της στρατηγικής των αντιλαϊκών πολιτικών προκειμένου να εφαρμόσουν το δόγμα της ατομικής ευθύνης, του ανταγωνισμού-κανιβαλισμού και της διάσπασης ανάμεσα στους εργαζόμενους, της εντατικοποίησης της εργασίας και του εκφοβισμού-υποταγής των εργαζομένων στις αντεργατικές επιταγές των κυβερνήσεων. Φοβούμενοι δε τη συνεχώς διογκούμενη λαϊκή οργή, όπως αυτή συνεχίζει να εκφράζεται, χωρίς καμία αιδώ και ως έσχατη επιλογή απόσεισης των διαχρονικών ευθυνών τους, συνέδεσαν το τραγικό έγκλημα στα Τέμπη με την πάγια θέση του συνδικαλιστικού κινήματος κατά των ψευδεπίγραφων «αξιολογήσεών» τους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε δημόσιες υπηρεσίες διαλυμένες και απαξιωμένες από τις διαχρονικές πολιτικές των κυβερνήσεων, έπειτα από 13 χρόνια μνημονίων και δημοσιονομικής επιτήρησης, υποχρηματοδότησης, απαγόρευσης προσλήψεων και ομηρίας δεκάδων χιλιάδων συμβασιούχων, ιδιωτικοποιήσεων και Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), όπου το κράτος αυτοπεριορίζεται στον ρόλο του «ντίλερ» των ιδιωτικών συμφερόντων, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο στοχοποιούμαστε ακόμη μια φορά στο πλαίσιο μιας υποκριτικής «αξιολόγησης».

Μέσα από ένα περίπλοκο σύστημα...

- με κριτήρια υποκειμενικά και μη μετρήσιμα, που κλείνει τα μάτια στην τραγική υποστελέχωση των υπηρεσιών, ενώ ταυτόχρονα προωθεί τις ελαστικές μορφές εργασίας για την εκτέλεση αρμοδιοτήτων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στις δημόσιες υπηρεσίες σε ποσοστό έως και 40%, αποσιωπώντας την απαρχαιωμένη ή ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή,

- με ρυθμίσεις που έχουν τιμωρητικό χαρακτήρα και μεταθέτουν σε προϊσταμένους και υπαλλήλους ευθύνες που δεν τους αναλογούν,

- με την άμεση σύνδεση της «αξιολόγησης» και του βαθμού επίτευξης στόχων με τη μισθολογική εξέλιξη, που προωθείται μέσα από το λεγόμενο «σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής», το οποίο θα οδηγήσει σε συρρίκνωση μισθών και συντάξεων και στην εξέλιξη των αρεστών «αρίστων»,

η «νέα αξιολόγηση» που προωθείται δεν έχει καμία σχέση με την απαίτηση για σύγχρονες και ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες, που θα καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

 

Οι εργαζόμενοι αξιολογούμε με «μηδέν» τους νόμους τους

 

Από την εφαρμογή ενός νόμου που μας αντιμετωπίζει σαν αριθμούς και εργαλεία για την υλοποίηση στόχων που αντιτίθενται στις ανάγκες των υπηρεσιών μας και της κοινωνίας, δεν έχουμε την αυταπάτη ότι έχουμε να κερδίσουμε το παραμικρό.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική διεκδικώντας:

  •  Να καταργηθεί ο νόμος Βορίδη - Όχι στη στοχοποίηση και ενοχοποίηση των εργαζομένων στο Δημόσιο.
  • Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα - Μονιμοποίηση των συμβασιούχων – Επαρκή στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών με τον αναγκαίο αριθμό μόνιμων υπαλλήλων που θα διασφαλίζουν τη δυνατότητά τους να επιτελούν την αποστολή τους, την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών και του δημοσίου συμφέροντος.
  • Μισθοί και συντάξεις που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας – Επαναφορά 13ου & 14ου μισθού – Αύξηση και επέκταση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας – Πλήρη μισθολογική και βαθμολογική αναγνώριση όλης της προϋπηρεσίας εκτός δημόσιου τομέα – Αναγνώριση της διετίας 2016-2017, χορήγηση κλιμακίου ανά διετία στους ΥΕ και ΔΕ.
  • Μείωση του χρόνου εργασίας.
  • Χρηματοδότηση των δημόσιων υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνικής πλειοψηφίας και όχι των καπιταλιστικών κερδών.
  • Μέτρα στήριξης του εισοδήματος και αντιμετώπισης της ακρίβειας.
  • Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών και αντεργατικών νόμων.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ»

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

   Το Δ.Σ.

........................................................................

Προς

Το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

…………………………………………

…………………………………………

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΓΜΕΝΗ «ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η (ονομ/μο) …………….………………………………...…., που υπηρετώ στον/ην (Οργανισμός/Φορέας/Υπηρεσία) …………………………………………………………, δηλώνω ότι συμμετέχω στην «απεργία–αποχή» που έχει προκηρύξει η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΠΟΠΟΚΠ), στην οποία ανήκει ο Σύλλογός μου, από κάθε διαδικασία ή ενέργεια που συνδέεται µε τη διαδικασία στοχοθεσίας και αξιολόγησης, όπως αυτά προβλέπονται από τον ν.4940/2022 και τις κατ’ εξουσιοδότηση αυτού κανονιστικές αποφάσεις και εγκυκλίους, και ως εκ τούτου δεν δύναμαι να συμμετάσχω στις σχετικές διαδικασίες ως αξιολογούμενος ή/και ως αξιολογητής.

Σημειώνω ότι η συμμετοχή μου στην ως άνω νομίμως προκηρυχθείσα «απεργιακή» κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός µου.

 

………./…...…./ 2023                                         Ο/Η υπάλληλος

 

 

........................................................................

 

ΠΟΠΟΚΠ

Αθήνα, 18/3/2023                                                             Αρ. Πρωτ.: 4118

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ Δ.Ε.Υ.Α. & ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

δίνουμε το δυναμικό «παρών» στα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

 

Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα

 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., με το πολυνομοσχέδιο στο οποίο προωθείται η μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ), τη στιγμή που ακόμα θρηνούμε τα θύματα της ιδιωτικοποίησης των τρένων, επιχειρεί το πρώτο βήμα για την εμπορευματοποίηση του νερού.

Οι συνέπειες της δημιουργίας της ΡΑΑΕΥ, που έρχεται «να ρυθμίσει το ανταγωνιστικό πλαίσιο, να ρυθμίσει για να τηρούνται οι κανόνες ανταγωνισμού», παρότι σήμερα δεν υπάρχει ανταγωνισμός(!), θα είναι πολύ μεγάλες για τα λαϊκά νοικοκυριά, καθώς όχι μόνο θα καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε υπέρογκες αυξήσεις στα τιμολόγια και στην αδίστακτη πολιτική που θα ακολουθηθεί για τα χρέη των οικονομικά αδύναμων καταναλωτών, αλλά επιπροσθέτως η ποιότητα του νερού και οι επιπτώσεις του στη δημόσια υγεία θα ελέγχονται από τους επιχειρηματικούς ομίλους, που στον βωμό του κέρδους θυσιάζουν τα μέτρα υγείας και ασφάλειας (υποβάθμιση εγκαταστάσεων και υπηρεσιών διαχείρισης).

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην προώθηση της επιχειρηματικής δράσης στο νερό κατά τα πρότυπα της ενέργειας, των σιδηροδρόμων κ.ά.

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

ü    Άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για τη νέα ΡΑΑΕΥ.

ü    Έξω οι ιδιωτικές εταιρείες από τον κύκλο του νερού.

ü    Δημόσιο, φτηνό, με επάρκεια, ελεγμένο και ποιοτικό νερό για όλους.

ü    Ενίσχυση των Δ.Ε.Υ.Α. με άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και οικονομικά.

ü    Καμιά αύξηση στην τιμή του νερού, άμεση και δραστική μείωση όλων των  

           τιμολογίων, ιδιαίτερα για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

ü    Καμιά διακοπή νερού για χρέη σε εργατικές και λαϊκές οικογένειες.

 

Συμμετέχουμε μαζικά στα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα στις 20/3

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ


Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Νότα Βασιλοπούλου

 

Η Γεν. Γραμματέας

          Κική Ρομποτή

 

 

 

 

.................................................................................................................

 

 

16 martiou 2023

 

--------------------------------------------------------------------------------

ΠΟΠΟΚΠ

Αθήνα, 7-3- 2023                                                                                   Αρ. Πρωτ.: 4114

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Προκλητική επίθεση των funds στις εργατικές κατοικίες του ΟΕΚ

 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α.

 Δώδεκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει χωρίς τον κατηργημένο εν μια νυκτί ως «μνημονιακή υποχρέωση» Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, δίχως υλοποίηση στεγαστικών προγραμμάτων και με απαξιωμένες τις κοινωνικές πολιτικές από την εκάστοτε κυβέρνηση, παρότι ο ΟΕΚ είχε στεγάσει πάνω από 100.000 νοικοκυριά σε ισάριθμες κατοικίες το διάστημα από το 1954 έως και το 2012.

 Το θράσος όμως περισσεύει, καθώς, παρότι ειδικές νομοθετικές διατάξεις προστατεύουν τις εργατικές κατοικίες από τους πλειστηριασμούς -υποχρέωση άλλωστε και της Δ.ΥΠ.Α., δεδομένου ότι οι οικιστές έχουν ακόμη οφειλές υπέρ τ.ΟΕΚ και έχουν εγγραφεί και οι σχετικές υποθήκες στα Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολόγια-, οι εργατικές κατοικίες αφήνονται στην τύχη τους.

 Χαρακτηριστικά, μια εργατική κατοικία στα Φάρσαλα, για την οποία ανεστάλη ο πλειστηριασμός από το funddoValue στις 22/2/2023 μετά τις συντονισμένες αντιδράσεις των εργαζομένων του τ.ΟΕΚ, ενώ άλλη μία εργατική κατοικία στο Αίγιο, με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό από το ίδιο fund, στις 5/10/2022 ματαιώθηκε λόγω έλλειψης πλειοδοτών, αλλά ο ιδιοκτήτης απεβίωσε λόγω του εξαιρετικά στρεσογόνου γεγονότος, σύμφωνα με τους οικείους του...

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

 

üΤη Διοίκηση της Δ.ΥΠ.Α. για την εγκληματική αδιαφορία της απέναντι στους παράνομους πλειστηριασμούς εργατικών κατοικιών.

 

üΤους εκάστοτε κυβερνώντες που δεν υλοποίησαν κανένα στεγαστικό πρόγραμμα παρά τις εισφορές που επί έτη εισπράττονταν.

 

            ΚΑΛΟΥΜΕ άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προστατέψουν τους οικιστές των εργατικών κατοικιών από τα funds-κοράκια.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ολοκληρωμένα στεγαστικά προγράμματα, νέες κατασκευές εργατικών κατοικιών και ενίσχυση των ενοικιαστών.

 

Το Δ.Σ.

 

Η Πρόεδρος

Νότα Βασιλοπούλου

 

Η Γεν. Γραμματέας

           Κική Ρομποτή

 

* Ειδικές Νομοθετικές Διατάξεις προστασίας εργατικών κατοικιών

 

Άρθρο 6, παρ.13, του Ν.Δ 775/1964 «περί κωδικοποιήσεως διατάξεων περί λαϊκής κατοικίας», η οποία ορίζει: «υφισταμένης υποθήκης πάσα απαλλοτρίωσις του ακινήτου είναι άκυρος, επιτρεπομένης μόνο της μεταβιβάσεως λόγω προικός υπέρ κατιόντων ή αδελφών».

 

Τα Ν.Δ 2963/1954, άρθρο 20, Α.Ν 163/67 άρθρο 12, και Ν.Δ 910/1971άρθρο 1, παρ.3 σύμφωνα με το οποίο «δεν επιτρέπεται κατάσχεσις επί των από του ΟΕΚ κατασκευαζόμενων και παραχωρούμενων εργατικών κατοικιών, μέχρι την αποπληρωμή του τιμήματος του ΟΕΚ».

Δείτε ακόμα:

01 Απριλίου 2022, 16.13
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
21 Μαρτίου 2022, 16.11
Κάλεσμα Συνδικάτων
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
15 Μαρτίου 2022, 16.09
Προς Υπουργό Εργασίας με Σχέδιο Νόμου στον ΟΑΕΔ
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
10 Μαρτίου 2022, 16.08
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε.
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
16 Φεβρουαρίου 2022, 16.07
Ανακοίνωση Απεργίας 17-2-2022
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
15 Φεβρουαρίου 2022, 16.05
Ανακοίνωση Απεργίας 16-2-2022
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
10 Φεβρουαρίου 2022, 16.03
Προς Διοικητή e-ΕΦΚΑ
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
24 Ιανουαρίου 2022, 16.02
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ» ΤΟΥ ΕΦΚΑ  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
20 Ιανουαρίου 2022, 16.01
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
11 Ιανουαρίου 2022, 15.58
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 5.00 μ.μ.
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...
07 Ιανουαρίου 2022, 15.56
 Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους με μειώσεις των συντάξεων
ΠΟΠΟΚΠ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ                    ...

Created by Siteline