Σεπ 10

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΑΕΕ

Logo

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγελία για παράνομη μετακίνηση Προέδρου Συλλόγου

Όπως καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΕ και η ΠΟΠΟΚΠ, η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ μετακίνησε χωρίς αίτησή του,  παράνομα και παράτυπα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου.

Ο συνάδελφος αυτός είναι και εκπρόσωπος εργαζομένων στο  Υπηρεσιακό  Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ.

Η μετακίνηση αυτή έγινε εκδικητικά την επόμενη μέρα διαμαρτυρίας για την έλλειψη κλιματισμού σε υπηρεσιακές μονάδες της Αττικής.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει αυτή τη μετακίνηση ως παράνομη και παράτυπη και απαιτούμε  την άμεση ανάκλησή της.

Τα συνδικάτα και οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δεν θα επιτρέψουμε καμιά περιστολή συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών που έχουν κατοχυρωθεί με πολύχρονους αγώνες και αίμα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου - PDF

www.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ::| Διαγραφή απο την λίστα

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline