Απρ 17

Αντιφασιστική συγκέντρωση πορεία στο Εφετείο Πέμπτη 18.04

Logo

Ημερομηνία: 17/04/2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο Εφετείο, Πέμπτη 18/4

Συμπληρώνονται αυτές τις μέρες 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Στη μακρόχρονη ακροαματική διαδικασία έχει, ήδη, στοιχειοθετηθεί ατράνταχτα το κατηγορητήριο για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, την οργανωμένη από την ηγεσία δολοφονική και τρομοκρατική δράση των ταγμάτων εφόδου κατά συνδικαλιστών , αγωνιστών, μεταναστών. Στις 17 Απρίλη ταυτόχρονα ολοκληρώνεται στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται ξανά στη κόψη του ξυραφιού καθώς η επιτροπή για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα, έθεσε σε δημόσια διαβούλευση προτάσεις αλλαγής του ποινικού κώδικα που μειώνουν τις ποινές για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, για το οποίο έχει παραπεμφθεί και δικάζεται η ηγεσία της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ρίξουν στα μαλακά τους υπόδικους δολοφόνους των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα οφείλει να τους κλείσει ξανά το δρόμο.

Διεκδικούμε την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής για να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί. Απαιτούμε την εκ νέου καταδίκη των δολοφόνων του Σαχζάτ Λουκμάν, χωρίς ελαφρυντικά, με αναγνώριση του ρατσιστικού κινήτρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στηρίζει  την κινητοποίηση την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στις 8:30πμ και το συλλαλητήριο στο Εφετείο της Αθήνας (Λεωφ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως).

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου - PDF

www.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ::| Διαγραφή απο την λίστα

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline