Μαΐου 30

Δελτίο Τύπου - Καταδίκη του Ισραηλινού στρατού στους άμαχους διαδηλωτές

Logo

Ημερομηνία: 17/05/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη νέα δολοφονική επίθεση του Ισραηλινού κράτους, ενάντια σε Παλαιστίνιους αμάχους διαδηλωτές στη Λωρίδα της Γάζας.

Η απόφαση των ΗΠΑ, να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στο Ισραήλ, στην Ιερουσαλήμ, στην πολυεθνική και πολυθρησκευτική πόλη σύμβολο, ενάντια στις αποφάσεις του ΟΗΕ και την ημέρα εορτασμού της Νάκμπα (της εκδίωξης των Παλαιστινίων, από την πατρίδας τους), επέχει ρόλο ηθικής αυτουργίας στην εγκληματική δράση του Ισραηλινού στρατού.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο όπως και η Ελληνική κοινωνία, στηρίζουν το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του Παλαιστινιακού λαού και την αναγκαιότητα, όπως προβλέπεται από τις διεθνείς συμφωνίες, ίδρυσης ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους ως ελάχιστη προϋπόθεση για την ειρηνική συνύπαρξη στη περιοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – PDFwww.adedy.gr

Ψύλλα 2 & Φιλελλήνων Τ.Κ. 105 57, Αθήνα, Τηλέφωνα: 213 1616 900 (τηλ. κέντρο), Fax: 2103246165, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ::| Διαγραφή απο την λίστα

Εκτύπωση PDF

Created by Siteline